Fakturakjøp

 

Har ditt selskap behov for å frigjøre kapital på utestående fordringer raskt?
 
Trenger din bedrift økt likviditet?
 
Spare ressurser internt?
 
Ønsker du en forutsigbar økonomi?
 
Bedret kontroll over økonomien i selskapet?

 


 

 Da er tjenesten fakturakjøp fra Finans2 løsningen.

 

Finans2 har lang erfaring og høy kompetanse når det kommer til fakturakjøp.
Tjenesten er enkel og forutsigbar for våre kunder. I tråd med vår strategi tilbyr vi naturligvis bransjetilpassede løsninger.

Som datterselskap til Bank2, har Finans2 et solid Norsk eierskap med tynge, kapital og evne til å bistå selskaper i de fleste situasjoner.

I praksis foregår det slik at din bedrift selger sine faktura til oss på dag én.
Etter at fakturaene er lest inn og godkjent for kjøp, utbetales pengene.
Dette innebærer at dere allerede samme dag eller senest dagen etter har pengene trygt på kontoen, og at Finans2 overtar kredittrisikoen.

 

«Vi vet at alle selskaper er unike, og vi vet hvor mye jobb som ligger bak hver eneste kunde. Derfor skal vi som din samarbeidspartner føre dette videre i hele vårt virke»

 

Ved å overlate kundefordringene og oppfølgingen av disse til Finans2, vil dere umiddelbart få tilgang til kapital som ellers ville vært låst i reskontroen frem til kunden hadde betalt. På den måten har du både økonomi og ressurser til å fokusere på din egen kjernevirksomhet for videre vekst.

 

Lang erfaring og høy kompetanse sammen med Finans2

 

Vårt dyktige faktura-team har lang erfaring og kompetanse. Vi vet hvor viktig og avgjørende det er at våre samarbeid med klienter fungerer optimalt, hver eneste dag, hele året. Det er dette vi i Finans2 er opptatt av!

Vi er ydmyke og stolte for tilliten vi har fått fra en rekke store selskaper med totalansvaret for å finansiere og forvalte kundereskontroen, selve hjertet i bedriften.

Med i leveransen er naturligvis utsendelse av purringer, kundeservice og nødvendig inkasso pågang, det er dette vi i Finans2 kaller en rød tråd. Hele kredittkjeden samlet på et sted, hos en leverandør og alle leddene i kjeden gjør sitt ypperste for best mulig total opplevelse for deg og dine sluttkunder.

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre fakturakjøpsløsninger?

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om hva vi kan tilby av tjenester til din bedrift.

Sammen finner vi løsning som passer for nettopp ditt selskap.

Mail: salg@finans2.no 

Abonnementstjenester

Finans2 har unike skreddersydde løsninger for abonnementstjenester hvor vi kan besørge utsendelser av faktura, finansiering av fordringene, avanserte abonnementssystem, varelager, returordninger, win-back/hold-back av kunder, kundeservice samt inkasso – alt levert i et sømløst system fra en samarbeidspartner. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i dette segmentet og vet hva som kreves for å levere gode resultater til videre vekst for våre klienter.