Fakturaadministrasjon

 

"Flere og flere selskaper ønsker å overlate produksjon og oppfølging av faktura til en profesjonell tredjepart som Finans2. Dette kan være for å frigjøre ressurser og kompetanse internt til å fokusere på egen kjernevirksomhet."

 

 

Profesjonell oppfølging av fakturaene med Finans2.

 

La Finans2 ta oss av faktureringen deres, så sparer dere både tid og penger. Vi i Finans2 har gode systemer og høy faglig kompetanse når det kommer til fakturering og oppfølging av utestående fordringer.

 

Finans2 sørger for deres fakturaer, både når det kommer til utsendinger, betaling og oppfølging av utestående faktura. Blir det nødvendig med inkassopågang tar vi oss også av det. Vårt kundesenter tar seg av henvendelser fra dine kunder. På den måten kan du og din bedrift fokusere på den daglige driften med reduserte kostnader og bedre likviditet for selskapet.

 

«Vi vet at alle selskaper er unike, og vi vet hvor mye jobb som ligger bak hver eneste kunde. Derfor skal vi som din samarbeidspartner føre dette videre i hele vårt samarbeid»

 

Vi benytter oss av ledende IT-systemer i bransjen som gir unike innsynsløsninger og rapporter i realtime. Slik kan du enkelt sjekke status på dine faktura når det måtte passe deg - vi skal gjøre jobben, dere skal ha kontrollen.

Kontakt oss

Vil du vite mer om fakturaadministrasjon?

Kontakt oss i dag for en prat. Sammen finner vi løsningen som passer for nettopp din bedrift. Mail: salg@finans2.no