Abonnementsservice 

Markedsledende løsninger og systemer

 

 

Finans2 har utviklet unike skreddersydde løsninger for abonnementstjenester over flere år. Dette er løsninger hvor vi kan besørge utsendelser av faktura, finansiering av fordringene, avanserte abonnementssystem, varelager, returordninger, win-back/hold-back av kunder, utvidet kundeservice, en rekke tilleggsfunksjonaliteter samt inkassopågang – alt levert i et sømløst system.

 

"Vi vet at alle selskaper er unike, og vi vet hvor mye jobb som ligger bak hver eneste kunde. Derfor skal vi som din samarbeidspartner føre dette videre i hele vårt samarbeid. Finans2 sine tjenester i dette segmentet styrker konkurranseevnen i et presset marked og skaper større fortjeneste på bunnlinjen"

 

Finans2 finansierer fordringene fortløpende og kapitalen blir remittert til konto innen 24 timer. Det vil gi deg som leverandør frigitt kapital til å øke salget videre.

Vi har lang erfaring, fornøyde kunder og høy kompetanse i dette segmentet, og vet hva som kreves for å levere gode resultater til videre vekst for våre klienter. Våre systemer er rigget for store volum, slik at du som kunde til enhver tid har kontroll over alle utsendelser samt når neste pakke skal sendes. Samtidig er systemet laget med fleksibilitet for å kunne håndtere endringer i abonnementløpet og nødvendige funksjoner for best mulig sluttkunde opplevelse.  

 

Med Finans2 som samarbeidspartner vil du få en fleksibel og tilgjengelig leverandør som kjenner markedet! 

 

 

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre abonnementsløsninger?

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om hva vi kan tilby av tjenester til din bedrift.

Sammen finner vi løsningen som passer for nettopp ditt selskap. Mail: salg@finans2.no